Diskuse

Pojďme hlasovat znovu

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Xenofobe, pokrok je budoucnost z marasmu.

0 0
možnosti

"...ale Petr Mach je tou osobností, která ví, jak postupovat dále, aby rozhodování o naší budoucnosti a našich penězích zůstalo v našich rukách."

Ano, propadlý hlas pro eurofoby je dobrá volba.

0 0
možnosti

Dal jsem karmu, ale nesouhlasím s autorem, kdy vyzdvihuje pana Macha. Co doposud onen chlapec dokázal? Kromě všeobjímajícího programu jeho strany nic. Jsou jiné NEparlamentní strany, jejichž osobnosti mají cosi za sebou a v Bruselu by se za nás skutečně postavili. Např. Občané.cz či „Stranazdravého rozumu – nechceme Euro - za Evropu svobodných států" http://www.stranazdravehorozumu.cz,vedená panem Petrem Hannigem od roku 2002. Například v poslední době rozděluje naše občany postoj k nesmyslnému posouvání hodin vpřed, poroučení přírodě. SZR jako jediná má tento problém ve svém programu a určitě, pokud dostane důvěru voličů, jej v Bruselu vyřeší. Nevěřte mi to, ověřme si to....R^

0 0
možnosti

Mach je Klausův šašek...je nutné tunelovat tento stát ?

0 5
možnosti
Foto

Mluví se euroskepticích a eurohujerech ! Já bych se řadil někam doprostřed , třeba euroneutrál. Prostě - nevím. Podobné tendence už byly - Jiří z Poděbrad byl za to chválen, Rak. - Uhersko byla prohnilá monarchie, SSSR byl vzor dokonalé společnosti . EU -- ???

2 0
možnosti

Tak to jste člověk pro „Stranu zdravého rozumu – nechceme Euro - za Evropu svobodných států" http://www.stranazdravehorozumu.cz,vedená panem Petrem Hannigem od roku 2002.

R^

P.S. Rakousko-Uhersko tak prohnilé nebylo, když 300 let fungovalo. Díky němu máme např. železnice, na nichž nyní, v "moderní" době, nedokážeme ani přistavět třetí kolej z Prahy do Kolína a jinde na přetížených tratích. R.-U. potřebovala odstranit Anglie, která tehdy vládla světu heslem: "Rozděl a panuj". My se nyní napálit nedáme a bude líp.R^

0 0
možnosti

Rozhodně nebudu volit eurohujery a ani eurohujery, kteŕí se měsíc před volbami začali vydávat za euroskeptiky. Pracka podle zpěvu, člověka podle činu poznáte. Proto volím Svobodné.

6 1
možnosti

Teď ještě tu volební kampaň. Pokud má hlas nositele nobelovky za ekonomii i zákazníka šmejdů stejnou váhu, tak to prostě bez ní nepůjde. Pan Mach nedávno v diskuzi pod svým blogem sliboval, že tentokrát to bude lepší, ale zatím kde nic tu nic.

0 0
možnosti

V EU se za pouhých šest let zvýšil počet nezaměstnaných o 10 000 000- slovy  d e s e t  m i l i o n ů !!!!!

4 0
možnosti

Každě desetiletí trvání členství v EU, snižuje HDP dané země o 1%. Svoboda, zodpovédnosti a suverenita, to jediné zaručí růst ekonomiky. Zvyšováním daní, dotacemi ani zákazy a přikazy se žádný stát na světě k prosperitě nedobral.

7 0
možnosti
Foto

Ano, komunisté a jejich nahnědlí soudruzi si to uvědomují od založení EU:-).

2 0
možnosti