Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jsem odpůrcem debilit z Brusele a připadalo mi nepochopitelné, že právě do  Brusele se ukrajina tolik hrne. Na druhou stranu se mi nelíbí obsazení Krymu, protože je navýsost zřejmé, že se nejedná o pouhou domobranu, což rozhodně nemám z našich médií. Na třetí stranu, diskutující na ukrajinských webech snímky transportérů občas komentovali slovy "uraaa, náši jédut". Situace je tedy poněkud složitější. Zatímco většina obyvatel Krymu si bude přát odpojení od Ukrajiny a připojení k Rusku, nemělo by to probíhat pod dohledem transportérů separace minovými poli, omezováním sdělovacích prostředků a přítomností tzv. domobranné armády, která nyní jistě v Rusku chybí v kasárnách.

0 0
možnosti

Je zajímavé, že EU je ve skutečnosti Merkelová a Německo. A tito Hujeři si pamatují vpád ruských vojsk, ale zapomněli na vpád německých vojsk. Tato německá vojska měla na svědomí mnohem víc životů než ty ruská v roce 1968.

1 0
možnosti

J34a73n 45P17a15v54e13l

7. 3. 2014 20:40

Hm, a neměli bychom zapomenout na Švédy. Ti to tu pěkně zdevastovali a kanony docela slušně rozbombardovali Prahu. No, štěstí že jsme zastavili Napoleona docela daleko, takže nemusíme nesnášet i Francouze ;-D

0 0
možnosti

J81a77n 71P58a61v93e58l

7. 3. 2014 12:36

Jestli chcete návrat socialismu, požádejte prosím o občanství Severní Korei. Lidé kteří mají paměť si komunismus pamatují a lidé co si dokáží dávat dohromady souvislosti nepolezou Rusku do zadku. Ukrajinská revoluce mohla být jakákoliv, ale tady jde už o něco kapku jiného.

4 1
možnosti
Foto

I78v29o 38C25i69l43i97c22h

7. 3. 2014 12:54

V dnešním Rusku je všechno možné (a máloco se mi tam líbí), ale socialismus určitě ne. K socialismu má mnohem blíže dnešní EU a pokud máte také paměť, tak to nemůžete nevidět. A ukrajinská revoluce je bohužel v režii nacionálních extrémistů, takže mne překvapuje, že se to mnohým lidem u nás tolik líbí (proč je podporuje EU chápu - jde jim o expanzi bez ohledu na to, kdo jim ji umožní).

6 1
možnosti

Ono totiž už "demokraty" ani nezajíma ,kdo na Majdanu střílel...

4 0
možnosti

.. a kdo tedy....?,.....dejte sem nějaký důkaz.....pokud možno bez "prý a údajně"....

1 0
možnosti
Foto

1/ Svět už je celý ovládán, Rusko také, je to v podstatě v jedněch rukách

2/ I virtualita nabývá různých podob podle úhlu pohledu; proto může být anexe Krymu vnímána jako osvobozenecký zásah, jindy zase okupace a z jiného pohledu pouze jako vycházka většího množství ruských vojáků z kasáren. 

:-)

2 1
možnosti
Foto

Tak od pana Petra, který plamennými texty vysvětluje existenci NWO, iluminátů a pod. jsem dostal mínus. ;-(

1 1
možnosti
Foto

Příjemné čtení. Dík.R^

0 0
možnosti
Foto

Velmi dobře vystiženo a napsáno. Karma R^

Naši současní reportéři, ale bohužel i politikové typu Zorálka se stali pouhými mediálními žoldáky.

Tento Váš výraz je přesný a výstižný, i když současně velmi smutný.

Tito "mediální žoldáci" nejsou nic jiného než lokajové současné propagandy EU a USA.

10 0
možnosti

Velmi mi to připomínalo RADIO MOSKVA.

1 4
možnosti

Pane Červenko, když je to váš začátek, tak je výborný a to hlaně proto, že je objektivní.  Přeji do této práce, aby se vám dařila a věřím, že vám dá radost a ocenění od čtenářů. Ode mne máteR^

10 0
možnosti
Foto

Objektivní jen ze strany přznivce Ruska. Např.  u nas byla nikým nevolena celá vláda odborníků. Mezinárodní právo pošlapalo Rusko okupací Krymu. Bohužel, i když se bude protestovat třeba v Řecku nás bede daleko více zajímat to co se děje u našeho souseda, i když nyní už bývalého.

0 8
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS