Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L2

Lanta 20O4

30. 9. 2012 13:30
Váš problém p. autore je ten,že neumíte rozlišovat

Naučte se jednou chápat pojmy jako je politická satira,nadsázka,humor,ale i kritika a naučte se je odlišit od pojmů jako je útok,fyzické násilí a podobně.

Politická satira,humor na adresu politiků či jejich kritika jsou naprosto běžné,neškodné a mnophdy dokonce i užitečné jevy ve svobodné a demokratické společnosti. Naproti tomu útoky a fyzické násilí jsou za hranou demokracie a je nutné je odsoudit ať jsou vedeny kýmkoli proti komukoli. Doufám tedy, že se propříště zdržíte toho nesmyslného házení do jednoho koše vynikajícího spisovatele p. Viewegha a ubožáka ,který zaútočil na Klause !!

3 0
možnosti
MC

vipeeer8

30. 9. 2012 14:02
Re: Váš problém p. autore je ten,že neumíte rozlišovat

Termín vynikající spisovatel se jménem Viewegha je stejný asi jako létající ponorka.....

5 0
možnosti
S

SYETEY_KOTZOUR_mocně_duní

30. 9. 2012 12:38
jiný pohled

Na druhou stranu, proč zrovna Klaus by měl být nějakou nedotknutelnou modlou? Másla na hlavě má dost a ruku na srdce....kdyby se někdo opřel do Paroubka, Topolánka nebo Kalouska....žádné velké rozhořčení by dle mého odhadu nevzniklo. Z Klause si udělalo hodně lidí modlu. Moc nerozumím tomu proč, ale je to jejich věc. Jsem naopak rád, že je zatím vČesku stále možné rýpat do kohokoliv bez rizika nějakých sankcí. A to bez ohledu na vkusniost či nevkusnost satiry či jakékoli jiné formy kritiky.

;-) Hrůza mě jímá spíš z volání po cenzuře....kvůli několika blbým projevům si sám omezit svobodu může jen blbec.

5 0
možnosti

Bára33

30. 9. 2012 13:19
Re: jiný pohled

myslím, že střílet by se nemělo po nikom - ať už si o tom dotyčném myslíte cokoliv... A prezident (alespoň ten v demokratickém státě - nemluvím o nějaské lidojedovi z Afriky) by "nedotknutelný" vůči jakémukoliv násilí být v každém případě měl

4 0
možnosti
PK

pavel kula

30. 9. 2012 12:20
Podíl médií na eskalaci společenského napětí je zásadní.

Lidé nechtějí slyšet dobré zprávy, přitahuje je neštěstí a média se podle toho logicky chovají. Podle mého názoru se ta pověstná "blbá nálada" nešíří, ale je médii vyráběna.

8 0
možnosti
JR

raz

30. 9. 2012 12:42
Re: Podíl médií na eskalaci společenského napětí je zásadní.

Pravdu díte!

Mediální manipulace veřejnosti je nejvíce pozná na zprávách z ciziny:

Sýrie: livem mediální kampaně jsou tak zvaní rebelové vymalování na růžovo a nikdo nekomentuje jejich zásadní cíl: Přeměnit Syrii v islámský stát (Viz Tunis,Egypt,Lybie kde nás media také pěkně masírovala)

Čína: lyšíme jen o porušování lidských práv, ale zatím jsem nenašel zmínku např. o tom, že čínské vysoké školství produkuje vysoce kvalifikované absolventy i za přispění profesorů z řad nositelů Nobelové ceny,kteří si pokládají za čest tam přednášet

A dalším společným znakem většiny našich mladých žurnalistů je zbabělost a poplatnost: Viz zkreslené informování o skutečných příčinách tak zvaného Romského problému v celé Evropě,o zneužívání veřejných prostředků jejich organizacemi nebo naprostá sterilita při informacích o skutečných problémech EU i míry zavinění na její všeobecné krizi členy Evropské komise v čele s Barossem,společně s představiteli rozhodujících zemí jako je Merkelová,Holland, Sarkozy

2 0
možnosti
BM

sallyna

30. 9. 2012 12:20
No to ještě uvidíme

V tomto státě si bohužel každý dělá co chce. Převládá panický strach aby se nedej bože porušila nějaká lidská práva. U nás. Jinde ve světě je to šumafuk (Tibet, Barma, Vietnam-jeden bloger tam dostal za  své postoje vůči vládě deset let!). Ale u nás si tzv. menšiny bez trestně vyskajují, napadají ostatní a dělají pouliční pochody...Pisálkové píší nesmysll a bulvál zcela beztrestně uráží a šíří nebetyčné lži. A nikomu se nic nestane. Aby nebyly porušena svoboda. Když po Listopadu prohlásil Jiří Menzel, že zrušení cenzury poškodí kulturu, všichni kroutili hlavami. A měl pravdu!!!!!

2 0
možnosti
.

.Camino

30. 9. 2012 18:50
Re: No to ještě uvidíme

SallynaVR^

0 0
možnosti
MF

falm

30. 9. 2012 12:18
0 0
možnosti
S

sibidlo2

30. 9. 2012 12:20
Re: Dát sem ten odkaz by Vás taky nezabilo

nic to nenajde!

0 0
možnosti
  • Počet článků 70
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1860x
Selfmademan. Dělám si rád, co chci a kdy chci. Jsem vnitřně svobodný a velice těžko snáším omezení vnější svobody, ať se mne bezprostředně dotýká nebo ne.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky