Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Pavel K

20. 7. 2012 16:20
Nemluvte, prosím, neustále o rozkazech z Bruselu

Naše politická reprezentace se podílí na přípravě těchto nejrůznějších nařízení a zákonů, na to byste neměl zapomínat. A pakliže dojde ke zražování - přečtěte si články, jakým způsobem utrácejí naši energetičtí giganti typu ČEZ apod. Myslet si, že vysoké ceny energií jsou způsobeny nějakými evropskými směrnicemi je naivní, ale do určité míry i pohodlné. Jsou to naši politici, ne bruselští, kteří v Česku udržovali a dále udržují monopol stávajících výrobců a distributorů energie. Ti si pak pochopitelně diktují ceny jaké chtějí. Evropské směrnice jsou samozřejmě vítanou záminkou ke zdražení. Kde berete ale tu jistotu, že ono zdražení vskutku odpovídá nově vydané evropské směrnici? Nikdo z nás do toho nevidí, ale nadávat na nepřítele zvenku je tak populární. Zamysleme se nad tím v příštích volbách! Náš skutečný nepřítel jsme my sami. A naše pohodlnost.

4 1
možnosti
BF

bobky

20. 7. 2012 17:11
Re: Nemluvte, prosím, neustále o rozkazech z Bruselu

Az bude mit vice lidi nazory podobne nazorum vasim, bude ceska spolecnost schopna svoje problemy resit. R^

0 0
možnosti
AK

adua

20. 7. 2012 19:35
Re: Nemluvte, prosím, neustále o rozkazech z Bruselu

R^Souhlas. Jenom takovou poznámku stále se mluví o pravici o levici. Od r. 89  jsou tady pouze komunisté prolezlí všemi těmito stranami.  Není tu čistá pravice a ani číistá levice. Občané proberte se.[>-]

0 0
možnosti
  • Počet článků 70
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1860x
Selfmademan. Dělám si rád, co chci a kdy chci. Jsem vnitřně svobodný a velice těžko snáším omezení vnější svobody, ať se mne bezprostředně dotýká nebo ne.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky