Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

AA00_multinekulturní_2

25. 6. 2011 22:16
...

Sleduji měsíc, dva,  chorvatské zprávy a musím říci, že referendum bude. O jeho výsledky nemám obavy. Nevkládejte do Chorvatů moc velké naděje. Můj názor je, že mají spousty příbuzných v starých kapitalistických zemích, v zemi mimo pobřeží je velká nezaměstnanost. Třeba doufají, že se co nejdříve dostanou za prací na západ. Navíc v TV běží oslavné ódy na to, co jim kde  EU  už zaplatila. Sice ještě zdaleka nejsou členy, ale naše peníze k nim už dávno mohutně proudí. A to si pište, že si to pánové v Bruseli vyberou i s úroky. Nějak mně to koresponduje s řeckým bankrotem...Turistický ruch v Hrvatske docela slušně nese, mohli by vypomoci při restrukturalizaci...Trochu přeháním, tak rychle ten vstup Bruselisté nestihnou, aby je dokázali podojit, ale jeden z důvodů to bude. Mimochodem, já se dost podivoval, že u nás o vstupu informovali, myslím, poprvé předevčírem, když v HRT se denodenně o vstupu mluví jako o hotové věci drahnou dobu.Už se se naši protektoři ani nenamáhají informovat, koho

0 0
možnosti

AA00_multinekulturní_2

25. 6. 2011 22:24
Re: ...

zrovna přijímají. V HRT původně mluvili i o tom, že by mohli Chorvaté vést přístupové rozhovory rovnou se Srbskem dohromady, když už Srbové zradili Mladiče a poslali do Holandska. Ale jak je vidět, sliby, chyby. Zrovna Srbsku by možná vstup do EU paradoxně mohl pomoci. Když už ho NATO (prakticky zároveň většina členů EU) jak vojensky tak i ekonomicky zničila.:-( Nevěřil jsem EU ani náhodou, že po instalaci "proevropské" (rozuměj - protisrbské) vlády a vydání generála Srbsko bude přijato. Bylo to jen obyčejné vydírání, kdy výkupné ani nebylo "přineseno".

0 0
možnosti

Karel Kubrt a tchýně

25. 6. 2011 19:07
Referendum

Také doufám, že Chorvaté budou hlasovat proti, pokud mají všech pět pohromadě.R^[>-]

0 0
možnosti
  • Počet článků 70
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1860x
Selfmademan. Dělám si rád, co chci a kdy chci. Jsem vnitřně svobodný a velice těžko snáším omezení vnější svobody, ať se mne bezprostředně dotýká nebo ne.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky