Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

cojanato

29. 5. 2011 16:27
Vždy jsem měl z toho obavy.....

...."rudý, estébácko-vekslácký kapitalismus";-€XX

Potom ať se lidé nediví. To není jenom Hušák a "jeho" Sazka, prohnilý je skoro celý systém, řízený dosazenými figurkami, bezcharakterními lumpy, korupčníky a mafiány.Rv

Zkuste si prokliknou zde:.....

http://www.cibulka.com/cgi-bin/det_os.exe?id=W32294

0 0
možnosti

Saltos Alim

29. 5. 2011 15:30
Tak koukám

Pěkně se vše protahuje a je problém jak to dopadne. Přesvědčivě učebnicový příklad  hesla:  ruka ruku myje, já na bráchu brácha na mne, vrána vráně oči nevyklove. To jsou už dávné lidské skušenosti.

Jasně jde o gordický uzel s jediným řešením - rázně rozetnout. Bude či nebude? Vzhledem k naší justici není nejmenší důvod k optimizmu, znáte to: co se vleče neuteče, a nějak to dopadne.  8-o

0 0
možnosti

strycek-Joe spol. s r.o.

29. 5. 2011 11:24
SAZKA by za socialismu nikdy nezkrachovala

pane Červenko. Současný režim ji převzal a prostřednictvím manažera p.Hušáka zplundroval. Miliardy se prostě přemístily z konta státu na konto p.Hušáka a jemu spřízněných osob. Za krach může současný režim, za Husáka by se to nestalo R^

0 0
možnosti

Robert Puch

29. 5. 2011 12:01
Re: SAZKA by za socialismu nikdy nezkrachovala

Za komunistů proběhla největší krádež v našich dějinách doprovázená vraždami a perzekucí slušných a pracovitých ve prospěch lůzy a jejich vůdců: tzv. znárodnění, kolektivizace, rozkulačování, okradení církví a řádů.

A z celé republiky udělali komunisti sloučení se sociálními demokraty v červnu 1948 do KSČ koncentrák.

Inu levicový socialismus uř je takový...

0 0
možnosti

certik_bertik

29. 5. 2011 10:30
hmm

je to snad jediná firma v ČR která krachuje?

0 0
možnosti

Romiiik11

29. 5. 2011 13:31
Re: hmm

Je to jediná firma tohoto typu na světě, která zkrachuje;-)

0 0
možnosti

petrph

29. 5. 2011 10:09
žádný relikt v tom není

Sazka je úplně běžná akciová společnost jako jsou u nás tisíce. Má nějaké akcionáře s různými počty akcií,které zakládají poměr jejich hlasovacích práv. Má nějakou dozorčí radu, do které akcionáři volí své zástupce. Tato dozorčí rada by měla dozírat na chod společnosti, vyžadovat zprávy o činnosti, a v případě že zjistí že podnik je na tom špatně, tak vyměnit management. Podobně neměla tato dozorčí rada vůbec připustit aby na sebe podnik nabalil takové dluhy na aktivitách, které s jeho činností vůbec nesouvisí. Jenže, nevyžadovala, nekontrolovala, nevyměnila, povolila. Akcionářům to bylo jedno, i přes rostoucí zadlužení se o svůj majetek v Sazce nestarali.

Tímhle způsobem může velmi lehce zkrachovat kterákoliv akciová společnost....

0 0
možnosti

Stará kára

29. 5. 2011 10:08
Jen drobnost

Hušák je samozřemě odvolatelný. Snadno. Stačí, aby chtěl (jako v jiné a.s.) majoritní akcionář. Ten zastupován panem Kořanem odvolání Hušáka nechce. Nechce změny systému.  Je to osobní postoj předsedy ČSTV.  Zřejmě ví proč.

0 0
možnosti
  • Počet článků 70
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1860x
Selfmademan. Dělám si rád, co chci a kdy chci. Jsem vnitřně svobodný a velice těžko snáším omezení vnější svobody, ať se mne bezprostředně dotýká nebo ne.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky