Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

Gašpo

15. 4. 2011 10:35
Obávam sa že fakt nebude jednoduché

Politický mafiáni dohnali svojich ovčanov k stavu totálneho znechutenia a rezignovanosti. Nechcem tvrdiť že plánovane, ale tento stav im v podstate nahráva. Vačšina ľudí jednoducho nevie koho voliť. Malé strany vzbudzujú nedoveru a podozrenie, že ide len o ďaľších chytrákov, čo chú ku korytu. Posledné voľby sa usilovne krúžkovalo a výsledný efekt bol len krátkodobý.

Netvrdím, že VV je spolok svatých, ale uvažujme, že teoreticky by to tak bolo. Stačí objednaná mediálna masáž a potom totálny informačný chaos a ovčania sú mimo. Ono je lákavé si nahovárať, že inteligencia a informovanosť všetkých voličov je na úrovni tých, čo diskutujú a píšu blogy na internete. Lenže to tak nie je.

Ľahko sa stane že neinformovanosť + zneužité médiá + rekordne nízka volebná účasť zase prihrajú korytá do "správnych rúk".:-/

0 0
možnosti
MT

Marek Trizuljak

15. 4. 2011 11:14
Re: Obávam sa že fakt nebude jednoduché

Velmi dobrý postřeh! :-)R^:-)

Jinak, pro rakovinu platí, že se musí nádor vyřezat co nejdříve, dokud je ještě malý. A musí se rovněž nasadit drastická, ale přesně cílená terapie.

Při volbách jsme jako voliči řezali málo do hloubky, spíše jsme zapříčinili rozsev metastáz. A důsledná léčba? Nic, nula, vůbec žádná...

0 0
možnosti
  • Počet článků 70
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1860x
Selfmademan. Dělám si rád, co chci a kdy chci. Jsem vnitřně svobodný a velice těžko snáším omezení vnější svobody, ať se mne bezprostředně dotýká nebo ne.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky